Partners

Als gaming community zijn wij constant op zoek naar partners waarmee we kunnen samenwerken. We zijn erg blij met onze nieuwe partner Gameland-Groningen. Hieronder kan je lezen wie ze zijn, wat ze doen en hoe je ze kan vinden.

Even voorstellen

Wij, Christian en Martijn Peper, hebben altijd wat met gaming gehad. Het begon voor ons in de jaren ’90 met de Super Nintendo met klassiekers als Mario World, Donkey Kong, Street Fighter en Mortal Kombat. Daarna de PlayStation 1 met o.a. Crash Bandicoot en Tekken.

Vervolgens leek het ons leuk om een eigen webwinkel in games te beginnen en in 2008 werd dit waarheid door Gameland-Groningen te starten. We begonnen van uit huis in Vinkhuizen. Onze slaapkamers lagen vol met producten waardoor de planken  op den duur gingen doorbuigen. Hierdoor was het voor ons noodzakelijk om uit te breiden en vanaf 2015 hebben we een eigen ruimte aan de Bieslookstraat 31-1 van 100m2 vol met onze producten. Je kan hier op afspraak langskomen of wij verzenden jouw bestelling per post naar je toe.

Naast ons magazijn aan de Bieslookstraat kan je ons ook vinden bij MijnTafel, Herestraat 93, Groningen, en in Sneek aan de Geeuwkade 3.

Grootste online gameshop van het Noorden

Wij zijn een specialist met name op het gebied van retro-gaming maar ook de nieuwste games als gebruikte games, spelcomputers, accessoires en merchandise. Je kan bij ons terecht voor al je dromen en wensen op gamegebied. Tevens zijn wij in staat reparaties uit te voeren voor diverse consoles. Denk hierbij aan de Xbox, Nintendo DS, PSP, PS3, Sega Gamegear etc.

Het aanbod van Atari tot PS4

Wij hebben een aanbod van Atari tot PS4. En daarnaast een grote voorraad in merchandise, zoals FUNKO figures, statues van bekende merken als First 4 Figures en Gaming Heads. Maar ook kleding van bijvoorbeeld Super Mario, Zelda, PlayStation, Assassin’s Creed, Superman etc.

Meer over ons weten?

Je kan ons het beste bereiken via onze website. Mocht je naar aanleiding van de site vragen of opmerkingen hebben dan kan je ons tevens bereiken via info@gameland-groningen.nl of telefoonnummer 0618272537 (na 14:00 uur). Ook hebben wij een Facebook pagina. Mocht je een positieve ervaring met ons hebben gehad of deze samenwerking tof vinden laat dan een Like achter.

Author IronLt.Neo
Published
Categories Nieuws Tips
Views 1492

Comments

No Comments

Geef een antwoord

Laatste berichten

Sniper Elite 4

Verslag Game Event ‘History of War’

Cuphead – Eerste gedachten